Vår mailservice

Vår mailservice

Låt oss göra dina utskick via våra kraftfulla servrar!

Vi kan göra dina mailutskick när du vill. Inga krav på att du betalar månadsavgifter eller bindande avtal. Du bokar ditt utskick och vi sänder ut det till ett rimligt pris. Har du egna listor så använder vi dem. Behöver du verifierade e-postadresser så hittar du våra marknadspaket under fliken Epostadresser. Antingen har du redan ett färdigt nyhetsbrev eller erbjudande, eller så hjälper vi dig att skapa ett.

 Vi ger dig en tydlig uppföljning av nyhetsbrev och kampanjer. Efter varje mailutskick genereras en rapport där du kan följa öppningar, klick och all statistik i realtid. Allt för att du sedan ska kunna optimera nästa e-postutskick och nå ännu bättre resultat.

Nyhetsbrev

Vi fixar ditt nyhetsbrev

Från den 25 maj 2018 gäller nya regler för nyhetsbrev. Dataskyddsförordningen GDPR började då gälla i alla EU:s medlemsländer. Förordningen innebär en del förändringar av hur ditt nyhetsbrev behöver vara utformat för att uppfylla kraven. Vi på Svensk Adressdata hjälper dig att utforma ett nyhetsbrev som håller måttet för de nya kraven. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för att du skall få ett nyhetsbrev som klarar kraven.

Boka ditt nyhetsbrev eller utskick

Ring oss: 0706-424411
Boka utskick: 0701-436799
Supersupport: 0706-424411
Maila oss: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.